Изберете Hualong EOE за сигурно партнерство за снабдување.

Технолошката иновација ја прави EOE најдобрата опција за пакување за производителите на конзервирана храна да чуваат свежа храна како риба, месо, овошје и зеленчук.EOE, или Easy Open End, е исто така забележан како капак или капак за конзервирана храна кој лесно се отвора.Во споредба со другите материјали за пакување, пакувањето со краеви од лимени конзерви е повеќе омилено кај многу клиенти поради неговата функција отпорна на истекување, удобен начин на отворање и долго време на складирање.

Хуалонг ЕОЕ се залага за поранешно име „Jieyang City Hualong EOE Co., Ltd.“, исто така познат како „China Hualong EOE Co., Ltd“.

Тим за производство: Со повеќе од 20 години искуство во производство на Easy Open End производи, нашиот тим е добро упатен во извозните операции.Ние сме способни навремено да ги задоволиме потребите на клиентите и да обезбедиме приспособени решенија.

Производствени способности: Благодарение на напредните увезени производствени капацитети и искусен тим, производствениот капацитет на Hualong EOE сега надминува 4 милијарди парчиња лесно отворени краеви годишно.

Производствени капацитети: Нашата работилница е опремена со 21 високо напредни автоматски капацитети.Hualong EOE поседува 11 напредни 100% увезени високо-брзински целосно автоматизирани линии и 10 комплети линии за изработка на базен капак.Увезените производни линии вклучуваат 9 комплети од MINSTER во САД и 2 комплети од SCHULER во Германија.

Сертификација за производство: За да стекне поголема доверба од клиентите на глобалниот пазар, Hualong EOE ја има добиено меѓународната сертификација за систем за квалитет ISO9001 и сертификацијата за системот за безбедност на храна FSSC 22000 (и двете важат од 2022 до 2025 година).

Визија за производство:Нашата одговорност се заснова на фокусирање на производството на EOE, нашата цел е да го одржиме квалитетот на клиентите, а нашата визија е да го заштитиме брендот на клиентите, но не само да ги покриеме контејнерите.

ТАГОВИ:ЛЕСНО ОТВОРЕНИ ЗАВРШИПРОИЗВОДИТЕЛИ, ЛЕСНО ОТВОРЕН КАПАК, ЛЕСНО ОТВОРЕН КАПАК, HUALONG EOE, HUALONG, T4CA, TINPLATE, ETP, TFS, CAN END, КРУЖЕН КРАЈ, ОЛУЖЕНИ КРАЈ, АЛУМИНИУМЕН КРАВ, TINPLATE END, TFS END, TFSENDOP, КАПАК ЗА ЛИМА, КОНЗЕРВИРАНА ХРАНА, КРАЈ ЗА ЛИМА, АЛУМИНИУМ КАПАК, КРУГО ДНО, ДНО, TFS ДНО, ETP ДОЛЕ, КАПАК ЗА ЛИМА, TFS капак, конзервирање, ПРАВЕЊЕ ЛИНКИ, ПРИМЕНА НА КОНТРЕТИ, ПРИМЕНА НА КОНЗЕР, КАПАКИ ЗА КОНКУРЦИ, ТАБЛА ЗА ПОВЛЕЧУВАЊЕ ПРСТЕНИ, ЗАЈАКНУВАЧКО РЕБЛЕ, БЕЗБЕДНОСНИОТ БРАНГ, BPANI, КОНЗЕРВИРАНА ХРАНА.


Време на објавување: Мар-19-2024 година