Разновидни решенија за пакување за секоја конзерва со компатибилност со лак во Hualong EOE

Дизајниран и за прехранбени и за непрехранбени производи од лимени конзерви, иновативното решение за пакување во Hualong EOE се грижи за широк спектар на производи, благодарение на компатибилноста со различни лакови внатре.

Клучни карактеристики

Разновидни апликации:Hualong Easy Open End се дизајнирани и произведени за различни производи, од конзервиран зеленчук, овошје и месо до непрехранбени производи како масло и тениско топче, што го прави идеален избор за сопствениците на брендови за конзервирање кои сакаат да ги поедностават процесите на пакување.

Прилагодливи опции за лак:Со различни опции за лак понудени за задоволување на специфичните потреби на партнерите и нивните производи, Hualong EOE го има вистинското решение за вас без разлика дали ја нагласувате безбедноста на храната или заштитните слоеви за непрехранбените производи.

Дизајн погодна за потрошувачите:Hualong Easy Open Ends се дизајнирани за практичност за да се обезбеди без напор пристап до содржината без потреба од дополнителни алатки за потрошувачите, што го подобрува задоволувачкото искуство и го промовира брендот.

Обезбедување квалитет:Hualong EOE дава приоритет на квалитетот. Со сертификатите FSSC22000 и ISO9001, секој капак од конзерви ги исполнува највисоките стандарди за безбедност и перформанси во индустријата за производство на лименки и метална амбалажа.

ТАГОВИ: TFS LID, ETP LID, ORGANOSOL LACQUER, TAPAS ABRE FACIL, КИНА НАСТАВНИК, КИНА ФАБРИКА, ПРОИЗВОДИТЕЛОТ, АЛУМИНИУМ ЛЕСНИ ОТВОРИ КРАВИ, ЛИМАНИ, КОНЗЕРВИРАНА ХРАНА EOE, LOUDANID0, КРАЈ НА КОРА, КОНЗЕРВИРАНИ ПРОИЗВОДИ ,ХРАНА ЕОЕ, HANSA, CHINA BPANI, EPOXY, 99mm ЛЕСНО ОТВОРЕН КРАЈ, КАПАК ОД КИНА, СО ЗАЈАКНУВАЊЕ, ЛАКИРАНА ЛИМА, ДОЛНИ КРАВИ, HUALONG ЛЕСНО ОТВОРЕН КРАЈ, ПАКУВАЊА ЗА ХРАНА,


Време на објавување: јули-12-2024 година